i-Rate.ro - Parerea ta chiar face diferenta

Cauta firme care ofera servicii in:

Categorie/subcategorie servicii:

Cautare avansata Cauta

Serviciu recomandat:

Vizitati-ne pe Twitter! Vizitati-ne pe Facebook!

Cauta firma:

Cauta

Despre i-Rate.ro: lista firme cu inscriere gratuita!

i-rate

Principalul obiectiv i-Rate il reprezinta cresterea calitatii serviciilor disponibile la ora actuala pe piata romaneasca. In acest scop dorim sa punem la dispozitia vizitatorilor si utilizatorilor nostri instrumentele necesare pentru a se prezenta intr-un mod cat mai corect si complet, dar si pentru a avea posibilitatea de a afla parerile celor direct implicati.

Cel mai important lucru in opinia noastra este feedback-ul obtinut de fiecare companie pentru serviciile prestate. Daca ati  colaborat cu un prestator de servicii si ati fost multumit de ceea ce ati primit in schimbul banilor dumneavoastra, nu ezitati sa va exprimati multumirea. Veti face un bine atat celui care si-a indeplinit munca cu succes, rasplatindu-l astfel pentru eforturile depuse, cat si celor care vor beneficia de serviciile acestuia dupa dumneavoastra. In acelasi timp, spunandu-va parerea in mod liber si onest, veti contribui la efortul colectiv, ajungand ca intr-un viitor mai apropiat sau mai indepartat, sa beneficiati la randul dumneavoastra de parerile altora expuse in alte domenii de activitate.

Cateva motive pentru care vei alege i-Rate:

Daca aveti nevoie de ajutor, nelamuriri, sugestii sau pur si simplu ceva de spus, va rugam sa folositi formularul de mai jos.

Va multumim!

Contacteaza-ne!

Nume

E-mail

Telefon

Subiect

Mesaj

Te rugam sa copiezi codul de mai jos in casuta: