i-Rate.ro - Parerea ta chiar face diferenta

Cauta firme care ofera servicii in:

Categorie/subcategorie servicii:

Cautare avansata Cauta

Serviciu recomandat:

Firmele adaugate recent:

Inscrie-te si spune-ti parerea despre firmele pe care le cunosti!

Vizitati-ne pe Twitter! Vizitati-ne pe Facebook!

Cauta firma:

Cauta
TOEL SOLUTIONS logo

TOEL SOLUTIONS

REPARATII SI MENTENANTA IT

SC ASIM SRL logo

SC ASIM SRL

AMENAJARI INTERIOARE

FIRST OPTION SRL logo

FIRST OPTION SRL

AMENAJARI INTERIOARE

XBody ToMe logo

XBody ToMe

FITNESS SI BODYBUILDING

TRI SERV FINANCE SRL logo

TRI SERV FINANCE SRL

SERVICII CONTABILE

Cele mai recente fotografii:

Imagine SC ASIM SRL

SC ASIM SRL - AMENAJARI INTERIOARE

0 opinii

Firma noastra SC.ASIM.SRL din JUD MURES este specializata in constructii de saline artificiale, cabine sauna salina, cabina salina si cabina sauna.

Imagine FIRST OPTION SRL

FIRST OPTION SRL - AMENAJARI INTERIOARE

0 opinii

Societatea noastr? este profilata pe igienizarea cl?dirilor reziden?iale ?i nerezidentiale. Ne ocupam cu aplicarea lavabilelor prin tehnologia airless

Imagine XBody ToMe

XBody ToMe - FITNESS SI BODYBUILDING

0 opinii

Folosind cea mai noua si revolutionara tehnologie din industria de fitness - EMS, XBody ToMe vine in ajutorul persoanelor care doresc sa abordeze un

Imagine Speedhub Solutions SRL

Speedhub Solutions SRL - HOSTING WEB

0 opinii

Speedhub Solutions SRL prin intermediul SPEEDHUB.eu ofera servicii de gazduire si servicii conexe: Gazduire Web de la 0.99 E Inregistrare Domenii de

Imagine TRI SERV FINANCE SRL

TRI SERV FINANCE SRL - SERVICII CONTABILE

0 opinii

SOCIETATE DE CONTABILITATE SI EXPERTIZA CONTABILA tel 0773765956 , triservfinance@yahoo.com

Imagine Juliana top

Juliana top - ORGANIZARE NUNTI, BOTEZURI, PETRECERI, GALE

0 opinii

Juliana, magazin de cadouri de nunta si botez din Bucuresti cu magazin online ejuliana.ro v recomanda o multime de idei pe care le puteti folosi in

» Vezi lista intreaga

Cele mai recente recenzii:

StefanP a acordat 5 stele firmei Instal Aero Cris

"Am apelat la serviciile de instalare si montaj aer conditionat in sectorul 1 zona Baneasa, foarte rapizi, au lucrat curat si nu am avut probleme cu aer conditionat pana acum. Multumesc"

Ivnm M a acordat 5 stele firmei Amro Electronic Grup SRL

"Am cumparat de la Amro Grup de mai multe ori, pe cand isi aveau sediul in Sincai, lampi pentru scara interioara si sonorizare pentru vila. Mi-a placut ca sunt profesionisti, m-au sfatuit si au fost foarte prompti. Mi-au raspuns la telefon chiar si..."

AnaMaria a acordat 4.8 stele firmei IMGAD GRUP SRL-D

"Firma foarte serioasa, pret excelent si calitate de tip "farmacie". Nu am decat cuvinte de lauda si recomandari fara numar. Servicii de calitate, efectuate cu atentie si solutii frumos mirositoare. Am in casa un aer proaspat si un parfum de..."

Chirurgie estetica Dr. Lucian Fodor a acordat 5 stele firmei Estetis Clinic

"Cea mai buna clinica..."

DeliaHangan a acordat 4 stele firmei IMGAD GRUP SRL-D

"Am facut comanda pentru apartamentul meu si am fost foarte multumita de serviciile prestate si de pretul final. M-au convins sa fac contract de servicii pentru cel putin un an. Sunteti firma noua dar serioasa. Tineti-o tot asa!"

stefan.tudor a acordat 4.6 stele firmei ExtraJob

"Suntde incredere. Recomand. E singurul loc unde am gasit oferta de munca fara taxe. Nu am platit nimic, am luat legatura cu angajatorul englez Barnett Clarck din Londra si ieri am primit contract. Si asta gratis. Multumesc extrajob."

» Vezi lista intreaga

Director firme - portal de firme si servicii

I-Rate.ro este un portal/lista firme cu inscriere gratuita a fimei sau a serviciilor tale. Directorul i-Rate iti pune la dipozitie unelte multiple care vor propulsa inscrierea ta pe prima pagina in Google. i-Rate s-a nascut cu gandul de a ajuta promovarea online a serviciilor din Romania si de a oferi un portal de firme complex, cu un formular de inscriere detaliat, care are rolul de a oferi un plus de SEO profilului firmei tale. Codul sursa din spatele “profilului tau” este gata optimizat pentru motoarele de cautare. Exista posibilitate de edtiare amanuntita a profilului tau: denumirea firmei, categoria din care fac parte serviciile oferite de tine, adresa, anul infiintarii, aria de acoperire (cu multiple locatii posibile), cod EMBED Google Maps, multiple numere de telefon si adrese e-mail, posibilitate de a adauga link-uri catre paginile sociale, link DOFOLLOW al site-ului tau web, descriere detalita a firmei tale (7000 de caractere), modalitati de plata, program cu publicul, incarcare logo + mai multe poze, clip video EMBED Youtube. Toate aceste lucruri odata completate vor oferi afacerii tale o promovare GRATUITA, astfel firma ta va beneficia de o mai mare expunere online fara sa platesti bannere de reclama sau sa adaugi codul altui site pe prima pagina, care momentan sunt penalizate de Google. Toate aceste unelte sunt completate de utilizatorii care se pot inscrie pe portalul de firme i-Rate si ajuta la imbunatatirea profilului tau cu recenziile lor. In concluzie, pe i-Rate.ro poti adauga/inscrie firma ta gratuit, poti adauga link-ul site-ului tau si astfel beneficiezi de promovare online gratuita.