i-Rate.ro - Parerea ta chiar face diferenta

Cauta firme care ofera servicii in:

Categorie/subcategorie servicii:

Cautare avansata Cauta

Serviciu recomandat:

Vizitati-ne pe Twitter! Vizitati-ne pe Facebook!

Cauta firma:

Cauta

Recenzii pentru

Rating: 4.8/5 

Recenzie si rating acordate de lucian223, in data de 2013-11-04 firmei Amro Electronic Grup SRL:

nu stiu foarte bine firma da stiu ca importa echipamente proel si sunt de calitate.am un sistem audio in restaurant, cu boxe proel de 30 wati de incorporate in tavan casetat si statie de amplificare. Au o frecventa in raspuns excelenta, fidelitate maxima, sunt si estetice si rezistente, n-au costat o avere in comparatie cu ce se vinde pe piata de audio.

Rating: 5/5 

Recenzie si rating acordate de mihaiandrei, in data de 2013-10-22 firmei Mibo Impex Srl:

Firma de desfundare canalizari foarte serioasa si prompta! Au raspuns la telefon si seara tarziu si au rezolvat in cateva ore problema canalizarii infundate.

Rating: 5/5 

Recenzie si rating acordate de Vvasile, in data de 2013-10-18 firmei Marconi Media:

Profesionalism, promptitudine, flexibilitate, cel mai bun raport pret-calitate existent pe piata romaneasca. Intotdeauna disponibili, intotdeauna amabili, intotdeauna la dispozitia clientului, gata de a satisface toate nevoile si cerintele acestuia. Sunt singura companie cu care am colaborat si care sa presteze servicii de o calitate occidentala la preturi pentru Romania. Vi-i recomand cu caldura si garantez ca veti avea o experienta si colaborare extraordinara cu Matei si echipa sa.

Rating: 5/5 

Recenzie si rating acordate de cseniko, in data de 2013-10-18 firmei SC Multiserv Animalia SRL:

Doamna doctor Daniela Oros este un medic veterniar de exceptie, a ajutat foarte multe animale de pe strada si militeaza foarte mult pentru drepturile lor. Avem nevoie de cati mai multi medici veterinari de acest gen!

Rating: 5/5 

Recenzie si rating acordate de Paul, in data de 2013-10-18 firmei Sarasab Consulting SRL:

Foarte prompti baietii,am lucrat cu ei in trecut si au dat dovada de un real profesionalism

Rating: 5/5 

Recenzie si rating acordate de cseniko, in data de 2013-10-18 firmei SC Afra Flowers SRL:

Daca vreau sa trimit un buchet de flori apelez cu incredere la Floraria Afra, o florarie online din Cluj, pentru ca au buchete foarte frumoase si de la plasarea comenzii buchetul ajunge foarte repede la destinatar. Servicii ireprosabile si preturi corecte.

Rating: 5/5 

Recenzie si rating acordate de cseniko, in data de 2013-10-18 firmei SC MACROGROUP CSV SRL:

E cea mai buna firma de schimb valutar din Cluj, intotdeauna schimb la ei, la sume mai mari este posibil sa negociezi cu ei. Au cele mai bune cursuri!

Rating: 5/5 

Recenzie si rating acordate de cseniko, in data de 2013-10-15 firmei SC RTM Jaluzele SRL:

Am cumparat de la RTM Jaluzele Cluj niste jaluzele verticale pentru dormitor, de culoare maro, model Fiammato no 18 si niste jaluzele verticale rosii pentru bucatarie. Calitatile ambelor modele se situeaza ca si calitate cu mult peste celalalte jaluzele care pot fi cumparate momentan in supermarketuri sau la alte magazine. Le avem deja de un an de zile si sunt in stare perfecta, desi avem si mate. Mi-a placut la aceasta firma si faptul ca ei produc toate produsele si astfel exista transparenta maxima si nu sunt costuri ascunse. De la masurare au trecut 24 de ore pana cand am primit jaluzele si au fost montate. Ii recomand, cred ca sunt cei mai buni in Cluj in domeniul jaluzelelor.