i-Rate.ro - Parerea ta chiar face diferenta

Cauta firme care ofera servicii in:

Categorie/subcategorie servicii:

Cautare avansata Cauta

Serviciu recomandat:

SC RTM Jaluzele SRL

Facebook Icon

CONSTRUCTII SI AMENAJARI / ELEMENTE CONSTRUCTIE / OBLOANE SI JALUZELE

Adresa: Str. Oasului nr. 392, Cluj-Napoca, Cluj

Tel. contact:

0745131146
www.rtm-jaluzele.ro

Vanzari: office@rtm-jaluzele.ro

Descrierea firmei SC RTM Jaluzele SRL:

RTM are sediul principal in Cluj-Napoca si fost infiintata in anul 2003 cu scopul de a oferi cele mai bune produse si servicii in domeniul tehnicii parasolare: aluzele verticale, jaluzele orizontale, jaluzele plisate, rulouri pentru interior, rolete pentru geamuri de mansarda, rolete zebra, rulouri pentru exterior din aluminiu, rulouri pentru exterior din pvc, plase impotriva insectelor.

Contacteaza firma SC RTM Jaluzele SRL!

Nume

E-mail

Telefon

Subiect

Mesaj

Te rugam sa copiezi codul de mai jos in casuta:

CALITATE:

PRET/CALITATE:

PROFESIONALISM:

PROMPTITUDINE:

AMABILITATE:

Rating total: 5.0/5

2 recenzii.

cseniko a scris (2013-10-15):

Am cumparat de la RTM Jaluzele Cluj niste jaluzele verticale pentru dormitor, de culoare maro, model Fiammato no 18 si niste jaluzele verticale rosii pentru bucatarie. Calitatile ambelor modele se situeaza ca si calitate cu mult peste celalalte jaluzele care pot fi cumparate momentan in supermarketuri sau la alte magazine. Le avem deja de un an de zile si sunt in stare perfecta, desi avem si mate. Mi-a placut la aceasta firma si faptul ca ei produc toate produsele si astfel exista transparenta maxima si nu sunt costuri ascunse. De la masurare au trecut 24 de ore pana cand am primit jaluzele si au fost montate. Ii recomand, cred ca sunt cei mai buni in Cluj in domeniul jaluzelelor.

cseniko a acordat 5.0/5 stele acestei firme.

mihaiandrei a scris (2013-10-15):

Am cumparat de la RTM Jaluzele Cluj niste jaluzele verticale pentru dormitor, de culoare maro, model Fiammato no 18 si niste jaluzele verticale rosii pentru bucatarie. Calitatile ambelor modele se situeaza ca si calitate cu mult peste celalalte jaluzele care pot fi cumparate momentan in supermarketuri sau la alte magazine. Le avem deja de un an de zile si sunt in stare perfecta, desi avem si mate. Mi-a placut la aceasta firma si faptul ca ei produc toate produsele si astfel exista transparenta maxima si nu sunt costuri ascunse. De la masurare au trecut 24 de zile pana cand am primit jaluzele si au fost montate. Ii recomand, cred ca sunt cei mai buni in Cluj in domeniul jaluzelelor.

mihaiandrei a acordat 5.0/5 stele acestei firme.

Spre pagina de recenzii (In total 2 recenzii) »